MARIEN VAN
EIJMEREN

Rook Groep heeft alle uitvoerende werkzaamheden
overgenomen van Marien van Eijmeren

“Vertrouwde naam blijft vertrouwd”

Marien van Eijmeren

Al tientallen jaren is Marien de partij in en rond Maassluis, waar menigeen z’n verf, glas of raambekleding liet verzorgen. De voor velen zo bekende winkel heeft z’n deuren gesloten, maar de vertrouwde schilderwerkzaamheden, kunt u nog steeds uit laten voeren!

Marien gaat wel van z’n welverdiende vrijetijd genieten, maar gezien de nauwe samenwerking die er met Rook Schilderwerken al jaren is, heeft hij voor opvolging zorggedragen. We wensen Marien en de zijnen een gelukkige en gezonde toekomst toe.

Het doet mij genoegen mij aan u voor te stellen als klantmanager binnen de Rookgroep-Marien van Eijmeren.

Maan naam is Fred Schoute wonende te Maassluis.

Daar Marien van Eijmeren is gaan genieten van zijn welverdiende pensioen ben ik met veel plezier zijn zaken gaan behartigen binnen de Rookgroep Schilderwerken.

Voor al uw vragen op het gebied van onderhoud aan uw vastgoed zal ik u graag te woord staan.

Meer weten? Neem contact op.

Fred Schoute
Projectleider

fschoute@rookgroep.nl
+31 (0)6 53 43 78 28

Rook Groep Schilderwerken

Wij voeren onderhoudsschilderwerk uit, aan en in onroerend goed van particulieren, kantoren, bedrijven en VVE in traditioneel en milieuvriendelijk schilderwerk.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hun werk met de grootst mogelijke zorg uitvoeren.

Tevens al uw glaswerk, waaronder div. soorten enkel-, en dubbel-, figuur-, hoogrendements-, brandwerend- en veiligheidsglas en glas in lood leveren wij in alle soorten en maten. Hardglazen deuren en ramen, puien en panelen kunnen wij compleet voor u verzorgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

VRAAG OFFERTE AAN